Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Női sport ruhák

(Termékek száma: 328)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Ruházat anyaga
Sportágak
Sportcipők
Hosszúság
Kivágott
Illeszkedés
Kar
Rögzítés
Mintázat
Szezon
z 7

Női sportruhák – mini, midi és maxi

A sportos stílus egyre jobban arat napjainkban. A divatvilág ezen ága pedig már régóta nem korlátozódik le az atlétáktól kölcsönzött speciális ruhadarabokra. A tervezők felfigyeltek ezekre, mennyire kelendőek, és elkezdtek a stílusjegyek megőrzése mellett kifejezetten a mindennapi viselethez gyártani ruhákat ennek szellemében. Napjainkban már számtalan melegítőt vagy sportcipőt megtalálhatunk a kínálatban, amelyeket kifejezetten utcai használtra gyártottak. Ám már nem csak ilyen eredeti sportfelszerelésekről másolt ruhadarabokat találhatunk. A női sportruhák számítanak a legjobb példának erre. Ezekben a ruhákban gyakorlatilag a sportos stílus ötvözték a hagyományos női egyberuhák fazonjával, így egy rendkívül dizájnos és kényelmes ruhaneműt kapunk. Többféle mintával és hosszúsággal kaphatóak ma már, így bőven akad miből válogatnunk. Akadnak mini, midi és maxi darabok is egyaránt, így garantáltan mindenki megtalálhatja a stílusához illő sportruhát. Akik viszont még teljesen újak ezeknek a ruháknak a világában, azoknak a legjobb, ha kezdésnek egy midi változattal próbálkoznak.

Női ruhák zsebekkel – egy praktikus kiegészítés

Egy érdekes variációja a női ruháknak a zsebekkel ellátott darabok. Ezek szintén a sportruhák kapcsán jöttek be a divatba, amik a melegítőalsóktól kölcsönözték ezt a roppant praktikus kiegészítést. A különféle női ruhák zsebekkel ellátott verziói egyesek számára elsőre talán furcsának tűnhetnek. Pedig valójában napról napra egyre megszokottabbnak számítanak. Ez egy roppant hasznos kiegészítő az ilyen egyberuháknál, hiszen a városba leugorva nem kell feltétlen táskát cipelnünk magunkkal többé. Nyugodtan leszaladhatunk a boltba úgy, hogy elfér nálunk a mobilunk, a tárcánk és a lakáskulcsaink is. Ez pedig valóban megkönnyítheti a mindennapjainkat. A női sport melegítőruhák tehát roppant praktikusnak számítanak, nem csupán divatosnak vagy kényelmesnek.

Márkás sportruhák – melyik gyártótól vásároljunk?

Ruhavásárlás során természetesen felmerül a kérdés, hogy milyen márkát válasszunk? Számtalan ócska hamisítvány van a piacon, viszont a nagyobb gyártók termékei garantálják számunkra a minőséget. A márkás sportruhák közt válogatva viszont érdemes kevésbé elterjedt gyártók termékei közül is szemezgetni. Míg az előbbi garantálja a minőséget, az utóbbi tarthatja vele a színvonalat – mindemellett rengeteg pénzt is megspórolhat számunkra. Ha szemrevételezzük kellően az anyagminőségét, a varrást és a dizájnt, akkor rájöhetünk, mely márkák jöhetnek még szóba. A sportruhák nyárra történő vásárlásakor például érdemes megnézni, hogy az adott anyag kellően szellőzik-e.  Internetes vásárlás esetén a vevői vélemények is sokat segíthetnek.

Lengyel sportruhák – a kisebb márkák támogatása

Ahogyan azt az előbb is kifejtettük, számtalan kisebb márka is elég jó színvonalat hoz a mai piacon. A lengyel sportruhák például kifejezetten jó minőségűek, ráadásul elég olcsóak is a piacvezető márkák termékeihez képest. Feltétlen megéri tehát adnunk ezeknek is egy esélyt, mivel rengeteg pénzt spórolhatnak meg számunkra, és teljesen új konstrukciókat kapunk.

Női sportruhák – gyakran ismételt kérdések

Sportruhák – milyen cipőt válasszunk hozzájuk?

Egyértelműen valamilyen sport- vagy tornacipőt. Egy divatos sneaker vagy akár egy retro tornacipő is kiválóan mutat ezekhez a ruhákhoz. Nyáron viszont akár egy strandpapucs is ideális választás lehet.

Sportruhák – melyiket válasszuk?

A stíluson felül feltétlen érdemes odafigyelnünk a minőségre, továbbá a megfelelő szabás és anyag vastagság is rengeteget számít. Attól függően érdemes választanunk, hogy milyen időjárási viszonyok mellé és milyen társaságba tervezzük viselni az adott ruhát.