Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Női sport felsők

(Termékek száma: 1851)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Ruházat anyaga
Sportágak
Sportcipők
Illeszkedés
Kapucni
Hosszúság
Kar
Mintázat
Kivágott
z 39

A sport fontos, ahhoz pedig, hogy egy nő a megfelelő minőségben mozoghasson, szüksége van sportfelszerelésre. Természetesen ilyenkor nem az a lényeg, hogy valaki jól mutasson a közösségi médiába feltöltött fotókon, hanem hogy az öltözék segítse a teljes mozgástartomány kihasználásában, az izzadtság elvezetésében. Ha pedig emellett még az is belefér, hogy egy sportpulóver divatos, nőies kialakítást kapjon, az már hab a tortán!

Női sportpulóverek – divatos és kényelmes sportruházat nőknek

A női sportpulóverek a sportfelszerelés alapdarabjai. Nyáron nem biztos, hogy agyon lesznek használva, de ősztől tavaszig nincs olyan szabadtéri mozgásfajta, amelyhez ne lenne szükség ezekre. A szabad ég alatt történő mozgás fontos eleme a réteges öltözködés, amelynek elengedhetetlen részei a minőségi női pulóverek sport célra. De nem csak kint, akár egy edzőteremben is használhatóak ugyanezzel a céllal, hiszen egészen más a testhőmérsékletünk az edzés kezdésekor, mint a legintenzívebb munka közben. Ilyenkor a sportpulóverrel könnyen szabályozhatjuk a körülményeket, így megfelelő edzéskörnyezetet teremthetünk.

A legdivatosabb színekben és kivitelekben kaphatók női sportpulóverek a Modivo.hu-n

Azáltal, hogy a női sportos pulóverek sűrűn hordott darabok, természetesen a gyártók is egyre szélesebb kínálatot alakítanak ki. A legismertebb, legjobb brandek ide vonatkozó termékeit foglalja össze a Modivo.hu, ahol a legdivatosabb színekben, a legtrendibb kialakításokban, a legkényelmesebb kivitelekben találhatók meg a divatos női sportpulóverek. A kényelmet külön ki kell emelnünk, hisz egy sportpulcsi csakis akkor ér valamit, ha maximális kényelmet garantál, azaz nem korlátoz a mozgásban. Erre az elismert gyártók kiemelten figyelnek.

Női kapucnis pulóverek – lenyűgöző megjelenés és kiváló minőség

Meg kell említeni egy speciális kategóriát is, ez a női sportpulóver kapucnival. A kapucni különösen hasznos szabadtéri mozgás esetén, hisz ellenáll a kisebb mennyiségű csapadéknak. Emellett pedig természetesen az is fontos, hogy a kapucni vagányul néz ki.

Divatos női sportpulóverek – széles szín- és méretválaszték az aktív nők számára

A női sportpulóver sokféle lehet. Vannak női cipzáras sportpulóverek, de belebújósak is, ahogyan találni többféle modellt a rövid és a hosszú ujjú női pulóverek között is. Fontos még a szín, hiszen ha ez megnyerő, és jó közérzetet biztosít, könnyebben meg majd a sportolás. Azt is ki kell emelnünk, hogy a méretválasztásnál nagyon oda kell figyelni, hiszen a kényelem szempontjából fontos, hogy se túl kicsi, se túl nagy sportpulóvert ne válasszunk.

Női sportpulóverek – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszunk női sportpulóvert?

Alaposan gondoljuk át a méretezést, találjuk ki, milyen mozgástípushoz keresünk modellt, majd döntsünk a rengeteg szín és fazon között. A lényeg, hogy mindig jól érezzük magunkat a pulóverben.

Milyen női sportpulcsit válasszunk edzésre?

Edzéshez leginkább a lazább fazonok illenek, valamint azok, amelyek maximálisan rugalmasak, azaz követik a testet a legintenzívebb mozgás közben is.

Milyen női pulóver tökéletes a hegyekben?

Ha valaki olyan szerencsés, hogy magaslati levegőn sportolhat, az összeteheti a kezeit. Egyetlen nehézség adódhat, a hegyekben bizony hideg van, így vastagabb sportpulóverre lesz szükség.

Melyik női téli kocogó pulóver lesz megfelelő?

A téli futás becsapós mozgás, hiszen túlöltözhetünk, ha nem számolunk azzal, hogy bemelegszünk a kocogás során. Olyan pulóvert válasszunk, ami könnyen levehető, a derékra köthető, ha nincs rá szükség.