Rakott női szoknyák

Termékek: 105
Verziószám megjelenítése

Redős női szoknyák – a nőiesség előnyeit hangsúlyozva

Az elegáns redőzött női szoknyák mindig divatosak. Egyrészt úgy hangsúlyozzák a női kisugárzást, mint semmilyen más ruhadarab, másrészt hatásuk nagyon sokrétű lehet a szexitől a komolyig.  Kínálatunk a klasszikus rakott vagy harangszoknyától, mint például egy fekete redőzött szoknya, a szokatlan réteges szoknyákig terjed, friss mintás kivitelezésekben, extravagáns kombinációkhoz. Előnyeik között többek között kiemelhetjük, hogy „folyékony” formájuknak köszönhetően eltakarhatóak a teltebb idomok, (ha nem szeretnénk kihangsúlyozni), illetve a női rakott szoknyákban kényelmes az ülés, és nagy mozgásszabadságot biztosít.

A tökéletes redőzött szoknya - tüll, farmer vagy pamut?

Egy létfontosságú darab, amely nem hiányozhat semmilyen szekrényből, a farmer rakott szoknya. A különböző színváltozatokkal és új dizájn inspirációkkal ez az időtlen farmer klasszikus mindig egy trenddarab lesz a divatszektorban. Akár séta, találkozó, vagy munkás hétköznap az irodában - ez egy örökzöld kedvenc, ami kombinálható pólókkal, blézerekkel, bőrkabátokkal és még sok mással. A pamutból készült szoknyák - a mai divatkövetők kedvenc darabjai. A modell határozottan trendi és számos lehetséges kombinációval rendelkezik. Alternatív megoldásként tüll rakott szoknyát is választhatsz, talán ez a típus a legromantikusabb viseletet jelentheti számodra.

Rakott szoknya – kötelező bohó stílus

A bohó női rakott szoknya egy olyan típus, amely az 1960-as években vált népszerűvé, és általában a hippi divat része. Ezek a szoknyák általában hosszúak és fodrosak, és gyakran kalikó anyagból készültek. A bohó szoknya hossza általában jóval térd alá ér, néha egészen a bokáig. Néha ezek a szoknyák különböző színű szövetekből és nyomatokból készült rétegekből állnak. Az első, a derékvonalnál kezdődő szinthez egy második, kissé szélesebb, kontrasztos színű és mintájú szint csatlakozik. A szélesebb második csíkot az első csík szélességéhez illesztik össze. Ezt a folyamatot a szoknya teljes hosszában megismétlik, amíg a kívánt hosszúságot el nem érik.

Elegáns, redőzött női szoknyák – fenomenális megjelenés időtlen kiadásban

A rakott midi szoknya 2015, 2016 és 2017 „must-have” szoknyája volt, és most idén újra itt van. A ruhatár egyik alapdarabjává vált, amely nyáron szellős és elegáns pólóval és szandállal, télen pedig pulóverrel és csizmával rendkívül elegánsan mutat. Napjaink másik kedvence a maxi rakott szoknya, például egy fémes ezüstös pliszírozott maxi szoknyát egy betűrt fekete garbóval és műbőr dzsekivel párosíthatod, mint egy plusz rétegként. A semleges színek, a rózsaszín és a zöld pedig a kiegészítőt emelhetik ki. A hegyes magassarkú cipő pedig az utolsó simításokat teszi hozzá az utcai, de elegáns megjelenéshez.

Rakott női szoknyák – gyakran ismételt kérdések

Rakott szoknya – milyen cipő illik hozzá?

Elegáns jellegük ellenére a divattervezők nemcsak magas sarkú cipővel, hanem tornacipővel vagy nehéz csipkés csizmával is ajánlják kombinálni. Legyél kreatív és fedezd fel, hogy milyen más cipő illik a rakott szoknyához. Sportos elegancia vagy időtlen klasszikus? Nem kell döntened! A női magas sarkú és szandál is mindig jó ötlet.

Milyen stílusokhoz  illik a fekete rakott szoknya?

Fekete színű rakott szoknya, ugyanilyen színű garbó, vadászkabát, arany lánc és magas sarkú cipő? Telitalálat! Ez a megjelenés megmutatja, hogy egy fekete rakott szoknya önmagában is megállja a helyét, és nincs szüksége nagy konkurenciára. Előnye: a szín kevésbé feltűnő, a magas sarkú cipő pedig meghosszabbítja a lábat.

Rakott midi szoknya vagy rakott maxi szoknya – melyiket válasszuk randevúzásra?

Első randevúra is ugyanúgy jó lehet mindkettő, talán az lehet a döntő, hogy milyen helyre mentek.