Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 14 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra
Rendezd
Méret
Ár
Márka
Szín
Ruházat anyaga
Kivágott
Mintázat
Termékek: 3 105

Női stranddivat – állítsa össze a megfelelő ruhákat és kiegészítőket a meleg nyári napokra!

A strand divat évről-évre változik, ám a trend kútfője általában újra és újra ugyanazokhoz a forrásokhoz nyúlik vissza. Tehát akadnak újítások, miközben a hagyományosabb motívumok is teret-helyet kapnak a kollekciókban.

A női stranddivat jellegzetessége, hogy szemre való, s komfort terén sem vall szégyent. Azaz a vásárlás folyamatában az esztétikum és a praktikum között nem, hogy nem érdemes, nem is kell választani, mert együttesen alkotnak kerek, strandra szabott egészet.

Stranddivat – válassza ki a testalkatának megfelelő szabást!

A stranddivat nőknek és férfiaknak egyaránt hívogató. Mindkét nemet megérintik a színpompás modellek: a hölgyek kiteljesedhetnek általuk, míg a férfiak gyönyörködhetnek a nem mindennapi látványban.

Az optimális típus ismérve, hogy alakra szabott. A fürdőruhák világában mindenféle variáció elérhető, így nincs olyan nő kerek e glóbuszon, aki a kínálatban ne találna szó szerint testre szabott bikinit magának.

Stranddivat nőknek – a legújabb trendek és stilizációk aktív nők számára

Az úszóruhák jöttek, láttak és arattak. Pedig sokan eleinte gyanakodva, sőt értetlenkedve fogadták őket, hiszen egyfajta átmenetet képviselnek a sport- és strandruházat között. De hamar beilleszkedtek a fürdőruhák kínálatába, s ma már ezrek kutatják a nekik megfelelő modelleket.

A típus jellegzetessége, hogy kényelmes környezetet teremt hosszabb vízben tartózkodáshoz. Az aktív strandélet jóformán elmaradhatatlan része az úszás. Ki több, ki kevesebb időt tölt el szívesen a hullámok ringató karjaiban. Ám egy valami időtartamtól függetlenül közös: a maximális komfort iránti igény. Amit a kategória tagjai textiltestet öltött módon biztosítanak.

Fürdőruha – válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szabást, és nyűgözzön le másokat jó ízlésével és stílusérzékével!

A bikini nemcsak egy egyszerű ruhadarab. Kellem és jellem árad belőle. Kisugárzásával körbeöleli viselőjét, s ezáltal hívja fel környezete figyelmét a nem mindennapi jelenségre.

Olyan életérzés ez, amit csak megélni, s nem kihagyni érdemes. Még jó, hogy a mindehhez szükséges kollekciók tagjai gyorsan és egyszerűen beszerezhetőek.

Végül jöjjenek a témában leggyakrabban felmerülő dilemmák!

A kiszemelt bikini, akkor testre szabott döntés, ha az egyéni adottságokhoz (alak, ízlés) megfelel. Az optimális méreteket jó taktika a bevált fehérneműk alapján meghatározni, így elkerülhetőek a kellemetlen meglepetések és csalódások. A modellek cetlijén feltüntetett adatok között szerepelnek a mosásra vonatkozó információk. Többnyire a kíméletes program alkalmazása a célszerű. Pláne érzékeny textília esetén.

Sűrűn előforduló kérdés, hogy hogyan érdemes felöltözni a strandra?

A strandruha praktikus viselet, laza, lezser, ugyanakkor stílusos. Ha pedig irány a víz, akkor természetesen a fürdőruháé a főszerep.

A szetthez persze egyéb kiegészítők is társulhatnak, még a körülményeknek megfelelő ékszerek is szóba jöhetnek, a praktikus kellékeken kívül természetesen. A trend ugyan irányadónak tökéletes, de mindig az egyéni ízlés és a mindenkori kényelem megteremtése a legfőbb elérendő cél. Ha ezek stimmelnek, akkor irány a plázs!