Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 14 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra
Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Hosszúság
Kar
Kivágott
Termékek: 1 067

A Modivo.hu női nyári ruha kínálata rendkívül széles. Fazon, szín és hosszúság szempontjából hatalmas termékkínálattal rendelkezik. Színes, mintás és egyszínű darabok egyaránt találhatóak a választékban. Hosszúság tekintetében lehet választani a mini, a midi és a maxi modellek közül. Egyénenként eltér, hogy ki mennyit szeret megmutatni a lábaiból. Továbbá az évszaktól és az időjárástól is függ, hogy melyik változatra esik a választás.

Tökéletes nyári ruha hosszú forró napokra

A nyári hosszú forró napokra a mini változatok bizonyulnak jó választásnak. Laza és kényelmes viseletet biztosítanak a legmelegebb napokon is. Ezek az igazán tökéletes ruhák nyárra.

Nyári ruhák – kényelmes és könnyű viselet a hölgyek számára

A nyári ruhák könnyű és kényelmes viseletet biztosítanak a hölgyek számára. Munkahelyre, egyetemre, városi sétához és baráti találkozókra egyaránt jó választásnak bizonyulnak. További előnyük, hogy kis helyet foglalnak el, így a nyári utazások során kényelmesen elférnek a bőröndben.

Női nyári ruhák – elegancia és sikkes megjelenés a magabiztos nők számára

Az elegáns vonalat képviselő női nyári ruhák igazi sikkes megjelenést biztosítanak a magabiztos hölgyek számára. Főleg akkor, ha elegáns lábbelivel és táskával egészülnek ki. Az elegáns darabok esküvőkön is megállják a helyüket.

Színes ruhák nyárra – melyik szín áll a legjobban?

Színek tekintetében is rendkívül széles a nyári ruhákból álló kínálat. Tényleg szinte minden előfordul színek és minták tekintetében. Azt, hogy melyik szín áll a legjobban, az egyéni színtónus meghatározásával lehet eldönteni. A színtónus segítségével megkereshetőek azok a színek, melyek a legjobban állnak. Szín tekintetében így találhatóak meg legegyszerűbben a személyiséghez leginkább passzoló ruhadarabok. A legnépszerűbb változatnak napjainkban is a piros nyári ruha számít. Színes ruhák nyárra beszerezhetőek a Modivo.hu oldalán.

Nyári ruhák – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszunk nyári ruhát a mindennapokra?

A mindennapokra érdemes olyan nyári ruhát választani, mely maximális kényelmet nyújt, miközben stílusos megjelenést biztosít. Érdemes a márkás nyári ruhák közül választani, hiszen csak ezek esetében garantált a kimagasló minőség.

Hogyan viseljünk nyári ruhákat télen?

Csupán azért, mert csökken a hőmérséklet, nem kell búcsút mondani a nyári ruháknak. A női nyári ruha télen is ideális viseletnek számít. A titok a réteges öltözködésben rejlik. Egy vastag harisnyával, télicsizmával és zakóval vagy blézerrel tökéletes szett állítható össze a téli napokra.

Milyen anyagból válasszunk nyári ruhát?

A nyári ruhák anyaga lehet viszkóz, farmer, pamut, csipke és bőr egyaránt. Nem az anyaghasználattól függ, hogy milyen minőséget képvisel a nyári ruha, hanem attól, hogy melyik gyártó készíti. A megbízható márkák termékei minden alapanyagból tökéletes minőségű nyári ruhákat állítanak elő. Érdemes megtekinteni a Modivo.hu márkás nyári ruha kínálatát.

Hogyan viseljünk nyári ruhákat ősszel?

Ugyanúgy ahogy a téli időszakban, ősszel is a réteges öltözködésben rejlik a titok. A nyári ruhák harisnyával és blézerrel kiegészítve tökéletes őszi viseletnek bizonyulnak. Ha a nyári ruha hasonló színű és fazonú felsővel kerül kombinálására, az az illúzió kelthető, mintha egy új szuper őszi darab lenne. Továbbá különleges sálakkal is feldobható a szett, melyek ráadásul melegítenek is az őszi napokon. Az egyszínű ruhadarabok kiegészíthetőek színes, mintás sálakkal. Ha a nyári ruha színes és mintás, akkor pedig egyszínű sálat érdemes viselni hozzá.