Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Szabás
Nadrág stílus
Illeszkedés
Termékek: 140
Verziószám megjelenítése

Divatos bőrnadrágok – a tökéletesen illő darabok

A különféle bőrnadrágok örök divatnak számítanak, ahogyan a műbőr változataik is. Ezek a nadrágok valószínűleg sosem fognak kimenni a divatból. Ennek egyik oka többek közt, hogy szinte mindenféle ruha mellé jól passzolnak. Nem csupán egy rockzenei koncerthez ideális viseletek kedvenc zenekaros pólónk mellé, de egy elegáns blúzzal és magassarkúval a legnívósabb rendezvényeken is megállják a helyüket. Ráadásul a passzosabb darabok nagyon jól kiemelik a női idomokat. Akadnak persze olyan darabok is, amelyeknek a tervezése során direkt ezt célozták meg. A magas derekú bőrnadrágok például pont ilyenek.

Női magas derekú bőrnadrágok – rockos elegancia

A női bőrnadrágok között két olyan verziót is találhatunk, melyeket direkt a feminim szépség kihangsúlyozására terveztek. Az egyik a sima passzos, szűkített fazon, ami már önmagában is kiemeli a comb és a fenék vonalait. A másik ugyanezen alapszik, az úgynevezett magasított derekú változat. Ezek a darabok számtalan előnnyel kecsegtetnek. Példának okáért a megmagasított derékrész segít elrejteni a deréktájon nem túl kívánatos felesleget. Ezen túl pedig a magasabb derék optikailag csökkenti a felsőtest méretét, így az alsó végtagokra kerül a fókusz – ami, mint tudjuk, minden nő számára fontos. Ráadásul duplán hozzátesz a dologhoz, hogy minden bőrnadrág tartalmaz egy árnyalatnyit a vagány rocker csaj esszenciájából – bármennyire elegánsak is legyenek.

Fekete bőrnadrágok – klasszikusok bármilyen alakomra

A bőrnadrágok között számtalan színváltozattal találkozunk. Eléggé feladhatja a leckét egy-egy különc szín mellé megfelelő felsőt találni, vagy épp kitalálni, hogy milyen alkalmakhoz illik. Éppen ezért a legcélszerűbb választást egy szép fekete bőrnadrág jelenti. Ez a szín ugyanis szinte bármilyen összeállításhoz passzol. Így ha épp első bőrnadrágunk beszerzésén törjük a fejünk, ne habozzunk sokáig a színválasztáson. Persze ha már akad egy-két bőrnadrág a gardróbunkban, egy cseresznyeszínű vagy élénkpiros darab igazán csábos lehet alkalmanként, de ezek sokkal kevesebb ruhaneműnk mellé fognak passzolni majd.

Bőrnadrágok – stílus számtalan összeállításban

A női nadrágok bőrből készült változatai közt számtalan különféle stílusú modellt megtalálhatunk. A szűkített fazonú nadrágoktól az egészen trapéznadrágokig. Természetesen minden fazon számtalan színváltozattal jön, így garantáltan bármilyen szetthez találhatunk ideális darabokat. Azok számára, akiknek szívügyük a környezetvédelem, pedig már elérhetőek különféle női környezetbarát bőrnadrágok is. Ezek javarészt olyan műbőr darabok, amelyek száz százalék újrahasznosított poliészterből készülnek. Így hát kedvünkre élvezhetjük a bőrnadrágok stílusos viseletét úgy, hogy közben mégsem ártunk a természetnek.

Női bőrnadrágok – gyakran ismételt kérdések

Hogyan viseljünk női bőrnadrágot?

A bőrnadrág stílusok elég széles palettán mozognak. Mindig igyekeznünk kell tehát a megfelelő darabok megválogatására szettünkhöz. Viszont általánosan elmondható, hogy a legtöbb bőrnadrág nagyon könnyen kombinálható szinte bármilyen ruhadarabbal.

Bőrnadrágok – milyen cipőt válasszunk hozzájuk?

Általánosságban a különféle magassarkú és lapos talpú darabok közül érdemes válogatnunk, ezek közül is ajánlott előnyben részesítenünk a bőrcipőket. Ha viszont szeretjük a vagány, lázadó stílust, akkor egy pár hagyományos tornacipővel is igazán egyedi öltözetet kaphatunk. Értelemszerűen igyekezzünk azonban az adott alkalomhoz megválogatni cipőnket a szettünkhöz.