Női farmer dzsekik

Termékek: 238
Verziószám megjelenítése

Farmerdzsekik – a sikeres és nőies stílus kulcsa

Az idei trend egyik nagy durranása a retro darabok visszatérése. A farmerdzsekik természetesen már jó ideje velünk voltak, azonban igazi virágkorukat a nyolcvanas és a kétezres évek táján élték. Ez az őrület robbant be újra, aminek kapcsán rengetegféle fazonnal találkozhatunk már a legnagyobb márkák kínálatában is. A farmerdzseki sokáig elhanyagoltnak számított az utóbbi években. Pedig erre igazán nem volt soha oka. Egy kényelmes, tényleg szinte mindenféle öltözethez jól mutató kabáttípusról van szó, amely már csak az anyaga miatt is tartós és bizony kortalan. Férfiak és nők számára is tökéletes választás a tavaszi, a nyári és az átmeneti időszakokban is. A női farmerdzsekik ráadásul valóban univerzálisan hordhatóak, remekül passzolnak bármilyen nadrághoz és ruhához. Bennük van az a nőies, de mégis vagány megjelenés, amitől a farmerdzsekik annyira híressé váltak. Hiszen mind tudjuk, hogy az igazi elterjedésüket a nyolcvanas években a különféle rockbandák és az amerikai életérzés gyorsította. Kultikus ruhadarabról van tehát szó, amely tulajdonképpen soha nem ment ki a divatból.

Női farmerdzsekik – vonzó megjelenés minden napra

Az idei trend retro vonala erősen meglátszik a farmerdzsekik kínálatában. Aki odavan a nyolcvanas évekért, annak számtalanféle modell áll rendelkezésére, a kerekített vállú fazonoktól egészen az oversize méretű darabokig. Utóbbi szintén nagy divat most, nem csak farmerdzsekik terén. A női oversize farmerdzsekik tipikusan retro formációt kínálnak. Ugyanakkor rendkívül nőies tud lenni. Viszont akik a modern minimalizmus hívei, azok sem fognak idén farmerdzseki nélkül maradni. Hála a tervezőknek és a divatdiktátoroknak, manapság már mindenki megtalálja az ízlésének való farmerruházatot. Ezért érdemes már most válogatni köztük, és felfedezni a legjobbat a tavaszi átmeneti időszakra! A farmeranyagból készült dzsekiket és kabátokat mellesleg nyáron is érdemes viselni. Tehát ha már kiválasztjuk a megfelelőt, gondoljunk arra, hogy tulajdonképpen egy egész évben hordható darabról van szó. A farmer a nyári maxiruhákhoz és szandálokhoz is igazán vagányul áll, továbbá ugyanúgy felvehető például kiránduláshoz, ahogyan egy bulisabb sörözéshez is. Már pedig nyáron, főleg este megesik, hogy lehűl a levegő. Ezért gondolkodjunk előre, és olyan farmerdzsekit válasszunk, amely passzol az alapruhatárunkhoz.

Női fekete farmerdzseki – elegancia különleges alkalmakra

A farmerdzseki fazonja mostanában már igazán széles skálán mozog. Eleve a színe is bármilyen lehet, a szabása meg aztán valóban mindenféle. Ebből adódóan már kifejezetten elegáns típusok is kaphatóak. Persze nem alkalmi dzsekikre kell gondolni. De irodai munkahelyen, vagy akár egy meetingen is simán megállják a helyüket például a karcsúsított, blézer hatású fekete farmerdzseki fazonok. A farmerdzseki sötétebb színre festve tud igazán elegánssá válni. Amennyiben a klasszikus kék farmert szeretnénk így hordani, azt inkább ne tegyük. Jó ideje a kék farmer inkább a hétköznapi viselet részét képzi és félelegáns megjelenés kapcsán is leginkább nadrágnál megengedett.

Női farmerdzsekik – gyakran ismételt kérdések

Mivel vegyünk fel egy női farmerdzsekit?

Az estélyi és a formális öltözéken kívül tulajdonképpen bármivel hordhatjuk a farmerdzsekit. Jól mutat ruhához és nadrághoz. Dögös hatást kelt csizmával, magassarkúval és lapos talpú cipővel is. Sportos lehet sneakerrel, elegáns egy fekete tűsarkúval.

Hogyan viseljünk női farmerdzsekit?

Bárhogyan, amit a fazonja és a stílusa megkíván. Léteznek bélelt melegebb fazonok, amelyek őszre is jók. Viszont a béleletlen típusok szinte minden évszakban hordhatóak a megfelelő kombinációval.