Női cipők Geox

Termékek: 685
Verziószám megjelenítése

Fedezd fel a Geox női cipők innovatív technológiáját és minőségét, amely ötvözi a stílust és a kényelmet!

A női cipők Geox által tervezett modelljei nem csupán szimpla lábbelik. A Geox márka 1995-től tudatos fejlesztéssel és kutatással tervezte meg és találta fel azokat a lélegző cipőket, amelyekkel világhírnévre tett szert. A Geox cipői ugyanis tökéletesen lélegeznek, és minden izzadságcseppet képesek elvezetni. A titok a lyukas talpakban és egy speciális membránban keresendő, amely a talp és a belső talprész közé kerül. A Geox ugyanis egy olyan membránt fejlesztett, amely az izzadságpára molekuláit átereszti, de a vízmolekulákat már nem ereszti be. Előbbi sokkal kisebb, mint a vízmolekula, ebben rejlik a Geox cipők és Geox női papucsok titka is. A Geox cipők tehát:

  • tökéletesen vízállóak,
  • mégis képesek az izzadságpárát átereszteni,
  • mindezt úgy, hogy kivételesen strapabíróak,
  • illetve rendkívül kényelmesek maradnak.

Lépj be a szezonba Geox női sneakerekkel, amelyek tökéletesek az alkalmi és divatos megjelenéshez!

A Geox női cipő modellek között a Geox női túrabakancs és a Geox női sneaker az, ami igazán népszerűnek számít. Ez vélhetően azzal magyarázható, hogy általában a bakancsba és a sportcipőkben szokott jelentősen megizzadni az emberek lába, viszont a Geox lélegző cipői ezt teljes mértékben kizárják. A Geox sneakerek nőknek készült verziói rendkívül kényelmesek és dizájnosak. Könnyed és légies formavilágukkal már ránézésre is adják azt az érzés, hogy ebben olyanokká lesznek a lépteink, mint ha csak puha vattapamacsokon sétálnánk. Ez pedig így is van, hiszen a Geox nem csak a lélegző cipőkkel adja a komfortot, hanem a tökéletesen kialakított és kényelmes talpszerkezettel is.

Alkoss elegáns és sportos ruhát Geox női sneakerekkel, leggingsekkel és egy élénk felsővel!

A Geox cipői között bőven akadnak sportos stílusúak, ám kifejezetten elegáns modellek is. Például a Geox női bokacsizma vagy a Geox női chelsea csizma mellett nyárra a Geox női balerinák és a Geox női loaferek között olyan modelleket is találunk, amelyeket kifejezetten elegáns eseményekre is viselhetünk. Ugyanakkor a sportos stílushoz való Geox női sportcipő modelleket jól tudjuk viselni a leglazább szerelésekkel is. Viseljük bátran például leggingsszel és egy csinos színes oversize felsővel, ami akár ingruha vagy tunika is lehet. A Geox megadja azt az élményt, ami a rendkívül kényelem mellett a szabad mozgás érzésével is jár. Pontosan emiatt a Geox sportcipők edzésekhez is kiválóak.

Fedezd fel a hidegebb napok hangulatát egy Geox női hótaposóval, amely melegen és stílusosan tartja a lábad bármilyen havas kalandban!

A Geox cipői télen is hozzák azt a csúcsminőséget, ami ettől a márkától minden körülmények között elvárható. A Geox női hótaposó modellek között csinos, bájos darabokat találhatunk, amely jól áll egy csodás szőrmés parka kabáthoz is. A Geox thermo technológiájának köszönhetően pedig extrán melegen tart minket még a legnagyobb mínuszokban is. Ha pedig télen is csinos darabra vágynánk, a Geox női térdcsizma az, ami rendkívül stílusosan mutathat például egy szövetkabáthoz, kistáskához és akár miniruhához is. A csizma ugyanis megvédi a lábunkat a hidegtől, ami miatt ruhát is nyugodtan viselhetünk általa télen.

Nézd meg a Geox női cipők változatos kollekcióját a MODIVO-nál, amely egyedi és korszerű dizájnokat kínál!

Akár egy minőségi Geox bakancsot vagy egy Geox női szandál modellt is keresünk, a MODIVO kínálatára mindig számíthatunk. A MODIVO webáruházában elképesztő széles kínálatban találhatjuk meg a Geox termékeket. A Geox Respira női cipő mellett ráadásul a márka szintén rendkívül híres kabátjait és már ruhaneműit, kiegészítőit is megkaphatjuk, gyakran jelentős akciókban.

Geox női cipő – gyakran ismételt kérdések

Hogyan javítja a Geox Respira technológia női cipőik légáteresztő képességét?

A Geox egyedi fejlesztése egy olyan membrán, ami az izzadságot és a párát kiereszti, a vizet viszont már nem engedi be a cipő belsejébe. Ezért úgy képesek a cipőik lélegezni, hogy vízállóak maradnak, legyen szó akár egy Geox női alacsonyszárú cipő vagy egy Geox magasszárú bakancs modellről.

Mi teszi a Geox női bokacsizmát sokoldalú választássá félelegáns és formális alkalmakra egyaránt?

Egyrészt rendkívül kényelmes és a lélegző tulajdonságainak köszönhetően sosem fogunk beleizzadni. Másrészt minőségi bőrből készülnek, amitől kivételesen elegánsak maradnak még egy Geox fekete női cipő esetén is.