Termékek: 32
Verziószám megjelenítése

Női cowboy csizmák – különleges mód a divattal történő kísérletezgetésre

A cowboy csizmák vagy más néven western csizmák – nevükhöz híven – a vadnyugaton használt lábbelikből fejlődtek ki. Persze a mostanság forgalomban lévő divatos darabok már nem igazán emlékeztetnek elődeikre, viszont a fazon stílusjegyei még őrzik eredeti alakjukat. Továbbá találunk olyan darabokat is a kínálatban, amik kifejezetten a westernfilmek világát idézik. Sokan ódzkodnak ettől a fazontól, mivel nem a legszokványosabb csizmáknak számítanak, ugyanakkor pont emiatt nagyon feldobhatják szettünk. A női cowboy csizmák világa hihetetlenül színes. Egy-egy különleges színű darab ezzel az egyedi fazonnal igazi ékköve lehet ruházatunknak. Ha tehát valami újdonságra vágyunk, feltétlen megéri kísérleteznünk velük.

Női cowboy csizmák velúrból – a bohém és a hippi stílus rajongóinak

A bohém és a lázadó hippi stílusok kedvelői számára pedig tökéletes választás lehet egy pár női cowboy csizma velúrból. A vagány fazon a velúr természetes megjelenésével kombinálva bár nem a legelegánsabb, de nem is ez volt a célja vele a tervezőknek. Egy ilyen csizma ugyanis a bohém, játékos szettek kiegészítőjeként állja meg helyét a legjobban. Így tehát kifejezetten ajánlottak ezek a darabok könnyed lazaságot kedvelők számára. Viseljük szoknyával vagy nadrággal, nem számít. Amíg nem szuperelegáns darabokkal igyekszünk párosítani őket, garantáltan stílusos viseletet adnak majd. Na, jó, néha akár elegáns szettekkel is párosíthatóak – feltéve, ha tudjuk, mi mihez passzol igazán. 

Fekete női cowboy csizmák – trendi, kényelmes és lázadó

Mint ahogyan már korábban is említettük, a különféle stílusos női cowboy csizmák számtalan színváltozatban kaphatóak. Éppen ezért a választás nem lehet mindig a legegyszerűbb. Ha viszont egy valóban univerzális színárnyalatot keresünk első western csizmánkhoz, akkor mindenképp válasszuk a feketét. A női cowboy csizmák fekete színben ugyanis tényleg szinte bármilyen színösszeállítással jól harmonizálnak. Így tehát ha emellett a szín mellett rakjuk le a voksunkat, az garantálja számunkra, hogy csizmánk nem fog a gardrób mélyén porosodni. Sokan elkövetik azt a hibát egy-egy új fazon vásárlásakor, hogy hirtelen felindulásból valami különleges színt választanak. Ezzel azonban az a baj, hogy emiatt bármilyen kényelmes is legyen az adott lábbeli, csupán pár szett mellé mutatnak jól. Természetes ezek az ideális színekkel rendelkező ruhadarabjainkból tevődnek össze. A probléma csak az, hogy ezek a ruhafazonok nem biztos, hogy a legjobban mennek a western csizma stílusához. Más fazonú ruhákkal lehet, hogy sokkal előnyösebben mutatna az adott csizma. Viszont mivel vadonatúj csizmánk különleges színezetű, így nem fogunk tudni érdemben kísérletezni vele.

Női cowboy csizmák – gyakran ismételt kérdések

Hogyan viseljünk cowboy csizmát?

Egy pár szép cowboy csizma szinte bármihez viselhető a mindennapokban. Míg a színes velúr változatai inkább csak a hétköznapi viselet részeként hordhatóak, addig egyes elegánsabb bőr típusa akár alkalmibb viseletek mellé is megállják a helyüket. Persze nyilvánvalóan nem egy kosztüm vagy estélyi ruha mellé. Viszont egy félelegáns szett részeként farmernadrággal vagy szoknyával, egy szép blúzzal és blézerrel elég mutatósak lehetnek a fényes felületű bőr csizmák.

Cowboy csizmák – milyen nadrágot viseljünk hozzájuk?

A szövetnadrágok nem igazán passzolnak a legtöbb ilyen csizmához. Viszont western csizma lévén egy szép farmer kitűnő választásnak bizonyulhat az igazi vadnyugati stílus megidézésében.