Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Női hótaposók

(Termékek száma: 453)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Rögzítés típusa
Felső rész
A sarok típusa
Stílus
Szezon
z 10

Női hótaposó – a legjobb hőérzet fagyos napokon is

Az igazán havas téli napokon keresve sem találunk jobbat egy vastag talpú, meleg hótaposónál. Legyünk akár egy városi sétán vagy egy hegyi síelésen, garantáltan nyert ügyünk van vele. Megszoktuk, hogy hótaposók esetén általában csak a piacokról ismert átlagos sorozatgyártott fazon jut az eszünkbe, azonban manapság már a női hótaposók között is olyan fazonú és stílusú darabokat találhatunk, amik akár egy elegáns téli öltözet mellett is megállják a helyüket. Ilyenek például a különféle típusú Moon hócsizmák is. Egyaránt kiszolgálják a sportos és az elegáns stílust kedvelők igényeit. Mikor érdemes a hótaposókat elővenni? Leginkább a havas, fagyos időjárás alatt érdemes viselni őket értelemszerűen. A hótaposó egy tipikus kinti lábbeli, amelyet direkt a zord időjárás ellen találtak ki. A melegsége miatt viszont nem túl ideális viselet beltéri rendezvényekhez, például egy születésnapi bulira, ahol egész este egy pubban vagy kocsmában ünnepelnétek. Viszont kültéri programok, téli fesztiválok vagy nagy séták esetén tökéletes választás. A hótaposók ugyanis rendkívül kényelmes és meleg viseletnek számítanak. Ráadásul egyáltalán nem csúszkálunk bennük a havas, jeges talajon. Aki szereti a téli túrákat, netalántán a síelést, annak kiváltképp érdemes beszereznie egy stílusos hótaposót.

Moon csizma – kényelmes és stílusos megjelenés a munkába és a városba egyaránt

A Moon márka a hetvenes évek óta gyártja az úgynevezett retrofuturisztikus csizmáit, amelyek formáját a holdra szálláskor használt űrhajós csizmák ihlettek. Ezt felhasználva készítenek tartós és meleg hótaposókat, amelyek manapság a téli divatvilágban előkelő helyet foglalnak el. Ezek a hótaposók valóban feldobják a téli sportos viseletet, kitűnően mutatnak akár egy vastagabb leggings mellé is. A Moon ugyanakkor elegánsabb modelleket is gyárt, amelyek akár egy üzleti tárgyalásra szánt szett részeként is megállják a helyük – persze itt nem egy kosztümre kell elsősorban gondolni. Egy szövetkabáthoz és farmerhoz például találhatunk visszafogott, mégis kellően vagány Moon csizmákat. Vegyük ugyanakkor számításba, hogy a Moon csizmák nagyon melegek: egy fűtéssel ellátott helyiségben hosszú távon viszont nem feltétlen számítanak kényelmes viseletnek. Tehát abban az esetben, ha dolgozni indulnánk egy ilyen hótaposóban, érdemes a táskába bedobni egy vékonyabb beltéri cipőt is.

Moon hótaposó – tökéletes megoldás a hideg őszi és téli napokra

A Moon márka női hótaposók kategóriában jelenleg virágkorát éli. A legnépszerűbb téli viseletek közt tartják őket számon a divat világában. Ennek oka nem csak praktikumuk, de az egyediségük is, amelyet ez a márka garantál. Futurisztikus megjelenésük és űrhajós csizmákra hajazó fazonjuk jelentősen feldob szinte bármilyen szettet. Amennyiben női téli csizmák és hócsizmák kategóriában szeretnénk keresgélni, érdemes megtekintenünk a Moon Boots kínálatát – nagy valószínűséggel találunk olyan darabokat, amelyek megfelelnek az ízlésünknek.

Női hótaposó – gyakran ismételt kérdések

Melyik női hótaposót válasszuk?

Női hótaposó esetén a már meglévő téli ruházatainkhoz válasszuk a lábbelit. A hótaposót nem fogjuk napi szinten használni, ezért feltétlenül a mínuszok elleni védekezésre szánt öltözékünkhöz válasszunk.

Hogyan hordjuk a hótaposót?

A hótaposókat passzosabb fazonú nadrágok mellé, betűrt nadrágszárral szokás viselni. Kifejezetten fagyos és havas időben forduljunk csak ehhez a fazonhoz, ugyanis enyhébb időben már nem feltétlen számítanak komfortos viseletnek.