Női velúr cipők

Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Termék típusa
Licensz termék
Sportcipők
Termékek: 3 567
Verziószám megjelenítése

Női velúr cipők – bokáig érők, fűzősek, minden, amire csak vágytál

A különféle velúr cipők sokak fejében egyet jelentenek az eleganciával. Ez nem is csoda, hiszen ezen különleges anyagból készült lábbelik tényleg egyfajta kifinomultságot tükröznek – ráadásul számtalan különféle variációban fellelhetőek a piacon. Akadnak fűzős női velúr cipők, de belebújós fazonok is, és más egyedi megoldásokat kínáló darabok. Ha viszont igazán nőies lábbeliket szeretnénk, akkor mindenképp megéri adnunk egy esélyt a magassarkú női velúrcipők különféle változatainak. Míg a velúr az eleganciát jelenti meg, addig a magassarkú cipő a nőiesség kihangsúlyozásában segítenek – mivel optikailag nyújtják a lábakat, így kiemelve a nőies alakot. Így tehát egy ilyen lábbelivel biztosan nem fogunk majd mellélőni, ha szeretnénk valóban impozánsan megjelenni valahol.

Sport vagy kinti lófrálás – női velúr cipők minden alkalomra

A női fűzős velúr cipők azonban nem csupán mindenféle elegáns változatokban léteznek. Szép számmal akadnak köztük ugyanis igencsak sportos darabok is. Más szóval bőségesen találhatunk a piaci kínálatban női sport velúr cipőket is, amelyek nem csupán stílusosak, de valóban jól funkcionálnak, ha testmozgásra kerül a sor. Talán nem is sejtenénk, de ezek olyannyira népszerűek, hogy még a nagyobb sportmárkák is gyártanak ilyen darabokat. Tehát a női velúr Adidas cipők egyáltalán nem nevezhetőek fikciónak. Az efféle nagy márkák ugyanis felismerték a velúr esztétikai értékét, továbbá strapabíróságát – így valóban előszeretettel alkalmazzák azt, a sportcipők gyártásánál is.

Fedezd fel a velúr cipők minden variációját a MODIVO jóvoltából!

Ahogyan azt már korábban említettük, a velúr cipőknek számtalan különféle variációja lehet. Változatos fazonok, minták és színek minták jellemzik ennek a cipőnek a kínálatát. Azonban a MODIVO-nak hála, most bőven csemegézhetünk ezekből – hiszen összegyűjtötték az összes ismertebb változatot ezekből. Legyenek azok női velúr bakancsok vagy épp sportcipők, a MODIVO-nál garantáltan hatalmas választék áll majd rendelkezésünkre belőlük. A legjobb márkák a piacon, a leginkább pénztárcabarát árakkal körítve – kell ennél több? Ha viszont ez mégsem lenne elég a számunkra, akkor érdemes rendszeresen nyomon követnünk a MODIVO weboldalát, hiszen itt időről időre olyan akciókkal találkozhatunk, amiknek jóvoltából sokszor szinte fillérekért juthatunk hozzá a legmenőbb velúr cipellőknek. Semmiképpen sem éri meg kihagynunk ezt a lehetőséget – a divat szerelmesei számára pedig egyenesen kötelező élni vele.

Női velúr cipők – gyakran ismételt kérdések

Hogyan tisztítsuk a velúr cipőket?

A velúr cipők tisztításánál nem árt némi óvatosság. A legjobb megoldás ezeknél, ha nedves ronggyal alaposan áttörölgetjük őket bizonyos időközönként, hogy letisztítsuk róluk a port vagy a sarat. Azonban a kemény sörtéjű keféket és az egyéb durva felületű tisztítóeszközöket mindenképp érdemes hanyagolnunk, ha velúrról van szó, mivel ezek könnyedén felsérthetik a felületét. Ha ezeket betartjuk viszont nem túl valószínű, hogy bármilyen problémával találkoznánk a tisztításukat illetően.

Hogyan tágítsunk velúr cipőket?

Ahogyan más bőrcipőkkel is megesik, előfordulhat, hogy újdonsült velúr lábbelijeinket is be kell majd törnünk. Ez nem feltétlenül egy kellemes folyamat, viszont sokat segíthet, ha esetleg kölcsönadjuk őket valamelyik ismerősünknek, aki nagyobb lábmérettel rendelkezik a sajátunkénál. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor viszont nekünk kell végig csinálni a nem feltétlen kellemes procedúrát – viszont az igazán finom bőrből készült cipők esetében ez olykor teljesen észrevétlen is lehet.