Magasderekú bőrhatású nadrágok

Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Szettben
Termék típusa
Ruházat anyaga
Termékek: 75
Verziószám megjelenítése

Tökéletesen illeszkedő bőrnadrág

A bőrnadrágról szinte mindenkinek határozott elképzelései vannak, ám azok sokszor igencsak tévesek. Gyakran gondolják azt, hogy a bőrnadrág kizárólag valamilyen vagány, rocker stílusú öltözethez passzolhat, illetve hogy nem lehet elegáns. Ezen kívül gyakran társítják azzal, hogy egyedül csak akkor érdemes felvenni őket, ha nagyon vékonyak vagyunk. Pedig a valóság teljesen mást mutat, ráadásul rendkívül sokféle bőrnadrág akad már manapság, és a plus size alkatúakon is tökéletesen mutat. Lehet, hogy pár évtizede még nem állt rendelkezésre olyan technológia, hogy egyszerre legyen a bőrnadrág csinos és még rugalmas is, de már teljesen más a helyzet. A különféle alacsony és magas derekú bőrnadrág típusokon kívül különféle bőr anyagokból is kapni nadrágokat. Választhatunk a valódihoz teljesen hasonló rugalmas szintetikus anyagú nadrágot, de vegán bőrt is többek között. Ezen kívül a vagánytól kezdve a kifejezetten elegáns modellekig, minden stílushoz akadnak bőrnadrágok.

Különböző színű bőrnadrágok várnak rád

A régi időkben az is igencsak problémássá tette hazánkban a bőrnadrág elterjedését, hogy eléggé korlátozott színben voltak kaphatóak. A bőrnadrág fekete színben alap volt, viszont ezen kívül más színekben maximum csak lakkbőr nadrágot lehetett kapni. Természetesen még a barna bőrnadrág volt az, amit megvásárolhattunk, ám főleg ezeket a modelleket is kifejezetten bőrökkel foglalkozó üzletben találtuk meg. Ma viszont már a legnagyobb divatmárkák kínálják a különféle csinos női bőrnadrágok modelljeit. Például a Liu Jo szép bordó bőrnadrágját szinte senki sem utasítaná el, de a Rotate mintás nadrág modellje is igazán izgalmas lehet azoknak, akik valami különlegeset keresnek. A bőrnadrág tehát már a divat szerves része lett, rég túl vagyunk már azon, amikor szinte kizárólag a metál ladyk hordták ezeket a nagyon csinos és nőies nadrágokat, ezért bátran beilleszthetjük a ruhatárunkba őket. A bőrnadrágok kiválóak alkalmi viseletként is. A bőr finom, selymes fénye szinte minden elegáns szetthez jól mutat. Felvehetjük egy csinos blúzzal, blézerrel, ám a hétköznapokon is megállja a helyét.

Hangsúlyozd ki az alakod magas derekú bőrnadrággal

Milyen típusú bőrnadrágot érdemes választanunk? A most divatos bőrnadrágok között a magas derekú bőrnadrág tarol igazán. Ezek nem csak praktikusak a hűvösebb időben, de rendkívül jól kihangsúlyozzák a derékrészt, sőt még karcsúsítanak is. Ebből adódóan azok számára is kifejezetten ajánlott, akik szeretnék a derekukat egy kicsivel keskenyebbnek láttatni. Az ilyen magas derékkal rendelkező bőrnadrág jól mutat vintage stílusú, bő blúzokkal, amiket betűrve hordhatunk, sőt akár egy széles derékövvel vagy derékfűzővel is megspékelhetjük a végeredményt. Ezen kívül a magas derekú nadrágok arra is tökéletesek, hogy télen melegen tartsák a derekunkat. Egy ilyenben garantáltan nem fog kilógni majd ez a nagyon kényes testrészünk. Remekül mutatnak télen csizmával, sőt a most divatos bakancsokkal és magassarkúkkal is. Őszre és tavaszra pedig a magassarkúk mellett sneakerhez is bátran viselhetjük a bőrnadrágokat.

Magas derekú bőrnadrág – gyakran ismételt kérdések

Hogyan mossunk bőrnadrágot?

A bőrnadrágot mindig a termékhez megadott előírásnak megfelelően mossuk. Ezt soha ne hagyjuk figyelmen kívül, hiszen a bőrt könnyen tönkretehetjük a nem megfelelő mosással és mosószerekkel.

Bőrnadrág – mit viseljünk vele?

A bőrnadrághoz szinte minden jól mutat, akárcsak a farmerhez. Azonban az elmondható, hogy a bőrnadrág még a leghétköznapibb öltözékekhez is ad egyfajta plusz előkelő megjelenést, ezért a félelegáns és elegáns viselet kedvelőinek elsőosztályú lehet.