Kockás női ingek

A női kockás ingek szinte kötelezőek a gardróbba

A kockás ing talán az egyetlen olyan ingminta, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból. A nyolcvanas évek magával hozta a különféle fura csíkokat és virágmintákat, amiket hamar kinőttünk – főleg a férfiak. A kockás inget azonban még évszázadok alatt sem sikerült megunni. Merthogy nem csak az ingtípus, de a kockás minta is ősidőkre nyúlik vissza, pláne, ha a skótkockáról van szó. Egy skótkockás ing szinte kifogástalan része lehet a szettünknek, akármilyen hétköznapi vagy épp kirándulós viseletünk is legyen. A kockás ing ugyanis tény, hogy nem a legelegánsabb minta, azonban elképesztően csinos és sikkes összeállításokat tudunk vele létrehozni. Ha csak egyetlen szín szerepel a szettünkben, egy kockás női ing még azt is csodálatosan feldobja. Ha pedig a farmert szeretnénk valamivel megtörni, a kockás női ingnél jobbat aligha találhatunk. A női kockás ingek különféle típusainak egyébként is van egyfajta különlegesen nőies bája, amit az idei szezonban már oversize méretekben is élvezhetünk.

Garantáltan létezik olyan női kockás ing felső, amelyik neked is jól áll

A női felső kockás ing formában tehát egy stílusos örökdarabnak számít. Ráadásul minden korosztálynak remekül mutat, és meglehetősen sokféle verzióban érhetjük el. Ha visszafogottabb mintát keresünk, akkor a kisméretű kockákból, azaz inkább négyzetekből álló ingeket keressük, ha pedig valami extrán feltűnőt akarunk, az óriási négyzetekkel ellátott modellek lesznek a nyerők. A Dickies kollekciója például pontosan ilyen óriás négyzetekből álló kockás ingeket rejt. Vélhetően azonban mindenki a skótkockákért lesz főleg oda az idei szezonban is. Itt a klasszikus piros-fekete mellett a zöld és a lila skótkockák is hódítani fognak. Ezeket nem csak farmerhez, de például bőrnadrágokhoz is nyugodtan felvehetjük. A különféle bőr ruhák és kiegészítők szintén az idei szezon slágerei közé tartoznak, kockás inggel kombinálva pedig valóban rendkívül trendi összképet kapunk.

A vastag női kockás ing tökéletes a hűvös estékre

Hogyan érdemes viselnünk a kockás ingeket? Ez függ az adott ing típusától is. Idén, ahogyan erről szó volt, a női kockás ingek oversize változatai is trendiek lesznek. Ezeket önmagában leggings mellé, vagy újabban az egyre népszerűbb baggy fazonú nadrágokkal lehet jól viselni. A klasszikus ingek között is a bővebb fazonok fognak dominálni, tehát például az ilyet már nem csak önmagában, hanem felső fölé is bátran viselhetjük. Jól kombinálható szinte bármilyen olyan színnel, ahol a kockás ing alapszíne is társítható volna. Ráadásul kockás ingből szinte minden évszakra találunk megfelelőt. Nyárra jöhetnek a finom, vékony vászon- és pamutingek, a hűvösebb időkre pedig a jó meleg flanel vastag női kockás ing típusánál kevés trendi darab akad. Ezeket nem csak nyári estéken vethetjük be, de télen is remek választás felső fölé és persze télikabát alá.

Női kockás ingek – gyakran ismételt kérdések

Hogyan viseljünk női kockás inget?

Szinte bármilyen hétköznapi ruházattal párosíthatjuk. Jól mutat szoknyával vagy ruhával, ezen kívül szinte minden színnel. Egyedül a minták halmozására figyeljünk oda. A kockásat az idei trendek szerint nyugodtan párosíthatjuk virágos mintával is, azonban túl sok mintát még így se viseljünk ilyenkor magunkon. A legjobb, ha ez a mintájával feltűnő ruhadarab érvényesülhet rajtunk.

Hol vásárolhatok női kockás inget?

A minőségi női kockás ingek lelőhelye egyértelműen a MODIVO. Az áruház olyan ismert márkák kockás ing kollekcióit hozta el, mint a Ralph Lauren, a Levi’s vagy a Desigual.