Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
0

Sportcipők

(Termékek száma: 3966)

Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Nem
Eco friendly
Termék típusa
Kiszerelés
Ruházat anyaga
Hosszúság
Illeszkedés
Rögzítés típusa
Rögzítés
Felső rész
A sarok típusa
Kar
Alkalmazás
Lehetőség
Vízállóság
Bélelt
Sapka fajta
Kapucni
Mintázat
Stílus
Termékszám
Szezon
z 83

Gyermek sportcipők – kényelem az apró lábaknak

Mikor gyermekünk megteszi az első lépéseket, biztosra vehetjük, hogy életünk is új korszakba lépeget. Amíg lehet, igyekszünk óvni a pici lábakat és a legtermészetesebb megoldásokat keressük. Később viszont eljön az idő, mikor a lurkó már komoly távokat jár be – legyen az akár néhány négyzetméteren vagy egy tágas udvaron. Ekkor már kell, hogy legyen számára egy megfelelő cipő, amelyre fenntartás nélkül bízzuk rá apró lábait. Olyan cipőre van tehát szükségünk, amely óvja gyermekünk lábát. Ugyanakkor elengedhetetlen, hogy megfelelő tartást is biztosítson a még fejlődő lábak számára, ahogyan a megfelelő szellőzés és vízhatlanság is elengedhetetlenek egy ilyen lábbelinél. Muszáj tehát megfelelő minőségű cipőt találnunk, amely kellően kényelmes az apróság számára. A jobb gyártmányú sportcipők gyerekeknek is jó szolgálatot tehetnek viszont a világgal való ismerkedés során. Tehát a kicsiknek sem kell túlgondolnunk a lábbeli választását, ugyanis a gyerek sportcipők univerzális viseletként kiválóak számukra is.

Adidas gyerek sportcipő akció – hol találjuk a legjobbat?

Az Adidas gyerek sportcipők terén már a legkisebbek tekintetében is elég biztonságosnak mondható. A cipőik már 19-es mérettől kezdve elérhetőek. Garantáltan megbízható minőséget nyújthatunk vele gyermekünk számára, amely kiemelten fontos a kicsiknek. Egy ilyen márkával garantáltan nem lőhetünk mellé, hiszen az Adidas nem a vak szerencsének köszönheti széles körben elterjedt népszerűségét. Egy megbízhatatlan gyerek sportcipő cipő ugyanis akár fejlődési rendellenességeket is eredményezhet. A Modivo.hu oldalán széles választék tárul elénk az imént említett Adidas gyerekcipőkből is, amelyből kedvünkre válogathatunk. Számtalan eladó gyerek sportcipő megtalálható még a kínálatban más nagy gyártóktól is, mint például a Nike.

Nike gyerek sportcipők – a gyerekek legnépszerűbb márkája

Egy Nike cipő a hosszú távú befektetés. Az utcai lábbelikről a tornacipőkön át a sportspecifikus darabokig kiváló cipőket gyárt. Nincs ez másképp az általuk gyártott gyerekcipőkkel sem, amelyekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Csakúgy, mint a fentebb említett Adidas esetében, a Nike gyerek sportcipők is nyújthatnak némi megnyugvást bármelyik aggódó szülő számára, aki nem tudja, mit válasszon csöppsége számára. Érdemes tehát ennek a márkának a kínálatát is alaposan megtekinteni, ha valóban igényes darabot szeretnénk vásárolni gyermekünk számára. Akár már a felnőttek körében népszerű Nike Air sorozat darabjai közt is találhatunk gyerekeknek gyártott kisméretű darabokat. Nem csupán tartósak és kényelmesek, de divatosak is a kicsik számára.

Gyerek sportcipők – gyakran ismételt kérdések

Gyerek sportcipők – hol vásároljunk?

Mindenképp olyan áruházat válasszunk, ahol garantált minőségét kapunk a széles választék mellé a különféle sportcipők gyerekeknek gyártott változataiból is. A Modivo.hu oldala például kedvező áron kínál számunkra ilyen gyermek lábbeliket – amelyek biztosan megfelelően óvják majd gyermekünk lábát.

Gyerek sportcipők – milyen méretet válasszunk?

Bár egy kabát tekintetében nem probléma, ha egy-két számmal nagyobbat választunk, figyelembe véve csemeténk folyamatos növekedését, a lábbeliknél nem ez a helyzet. Mindig az aktuális méretben kell vásárolnunk, mivel egy túl szűk gyerek sportcipő kellemetlen és egészségtelen viseletet jelent gyermekünk számára, míg ha a cipő nagyobb méretű, mint csemeténk lába az viszont balesetveszélyes lehet. Erre mindig oda kell figyelni!