Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Search brand, product, style

Gyerek felsők

(Termékek száma: 2413)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Nem
Eco friendly
Termék típusa
Ruházat anyaga
Illeszkedés
Hosszúság
Rögzítés
Kapucni
Lehetőség
Mintázat
Termékszám
z 51

Pulóverek gyerekeknek – különféle dizájnok és színek széles körű választéka minden korban

A hűvösebb időszakban gyermekeink számára nem csak a megfelelő kabát és cipő fontos, de a kényelmes és meleg aláöltözet is. A réteges öltözet kiemelt fontosságú a hidegben. Gondolnunk kell arra, hogy a kicsik az iskolában vagy óvodában leveszik majd a kabátot. Hiába van meleg bent az épületben, a kinti hideg hatására mégis jobban megfázhatnak megfelelő pulóver nélkül. A réteges öltözködés sokkal jobban megtartja a kicsik testhőjét. A kellően meleg, de nem túlzottan izzasztó pulóver kiválasztása tehát nem elhanyagolható dolog. Fontos, hogy a pulóver ne legyen túl szoros, de fojtóan meleg sem, továbbá kényelmes fel tudják venni a kabát alá. Számtalan formával, színnel és fazonban kapható fiúknak és lányoknak egyaránt pulóverek, amelyek kellően divatosan tesznek eleget ezeknek a kritériumoknak. A lány pulóverek és a fiú pulóverek is követik az idei trendeket. Rengeteg mostanság a népszerű figurákkal díszített típus köztük, érdemes tehát bevonni a gyerekeket is a ruhaválasztásba. Természetesen ilyenkor a legkisebbekre is gondolnunk kell. Egy még kisbaba korú fiúnak ugyanúgy tudunk kényelmes és meleg pulóvert vásárolni, mint egy nagyobb gyermek számára. A megfelelő blúz fiúknak és kislányoknak is olyan anyagú kell, hogy legyen, ami jól szellőzik, kényelmes és nem túlzottan meleg.

Kislány pulóverek – tökéletes választás a szabadba

Pulóverből is többféle típus áll rendelkezésünkre, melyek más-más tevékenységhez ideálisak leginkább. A legismertebbek a belebújós, sportos fazonok, amiket kirándulásokhoz és kinti játékhoz is bátran ráadhatunk a gyerkőcökre. Ezek jóval kevésbé kényesek, mint például egy finomabb anyagból készült kötött pulóver. Éppen ezért a lányok számára is praktikusabb egy ilyen sportosabb, klasszikusabb darab ilyenkor. A téli játékokhoz, szánkózáshoz és hóemberépítéshez is ezek a legjobb pulóverek gyerekeknek. Tehát mindig az olyan sportos pulcsik, amik nem szakadnak és nem bolyhosodnak túl könnyen.

Kislány cipzáras pulóver – egy jól bevált megoldás a hideg őszi napokra

Ha a kislányunk szeret divatosan öltözködni, akkor biztosan örülni fog egy szépen kötött cipzáras pulóvernek. Ezek a darabok ősszel akár szoknyához és leggings mellett is stílusosan mutatnak gyermekünk számára. A legpraktikusabb cipzáras pulóver lányoknak olyan darab, amit gyermekük is szívesen visel és a legtöbb ruházatához jól passzol. Ez nem is csoda: a lányok már egészen fiatal koruktól kezdve szeretnek adni megjelenésükre. Ezért mindenképp általa is kedvelt mintát és fazont nézzünk. Nagyon divatosak az olyan kapucnis kislány pulcsik, amiknek a kapucniján valamilyen maci- vagy macskafül található. Egy ilyen bársonyos, plüss pulóvert garantáltan imádni fog. A lazább stílusokat kedvelő gyerekek számára pedig érdemes körülnézni az oversize pulcsik között. Egy leggings mellé társítva elég vagány szettet adhatnak ki.

Gyerek pulóverek – gyakran ismételt kérdések

Milyen méretű gyermekpulóvert vásároljunk?

A megfelelő pulóver sose legyen túl feszes. Mindig lazább legyen, hogy megfelelően alá tudjuk öltöztetni a kicsit. Ugyanakkor az sem szerencsés, ha túlságosan gyapjas és meleg pulcsit vásárolunk a kabát alá. Könnyen túl meleggé és ezzel fojtogatóvá válhat.

Hogyan válasszunk pulóvert gyermekünknek?

Mindig tartsuk szem előtt a gyermek ízlését vásárláskor, hagyjuk kibontakozni saját stílusukat egy bizonyos határig. Felnőttként leginkább csak a praktikusság terén adjunk nekik javaslatot. Jó ötlet hagyni, hogy ők válasszák ki a pulóver színét és mintáját.