Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Search brand, product, style

Dzsekik és kabátok

(Termékek száma: 1062)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Nem
Eco friendly
Termék típusa
Ruházat anyaga
Szezon
Lehetőség
Hosszúság
Rögzítés
Összetétel
Bélelt
Funkció
Kapucni
Mintázat
Termékszám
z 23

Az őszi/téli időszakban a kabátok és a dzsekik alapvető ruhadarabok, hiszen a hideg elleni védekezés nagyon fontos. A gyerekek esetében a kabátoknak nagyon sok kritériumnak kell megfelelniük, mert teljesen másképp veszik igénybe, mint a felnőttek: többet mozognak, és bizony a tartósság is jobban próbára van téve. Ha olyan darabot szeretnél választani, ami biztosan kibírja a telet, nem árt, ha egyszerre több szempontot veszel figyelembe a vásárlás során.

Gyerek télikabátok – tökéletes védelem a hideg és a fagy ellen gyerekeknek

Amikor gyerek télikabátot választasz, érdemes szem előtt tartanod azt a tényt, hogy a gyerekek valószínűleg jóval több időt töltenek a szabadban, mint a felnőttek, mert szükségük van a mindennapos, friss levegőn eltöltött mozgásra. Éppen ezért, kiemelten lényeges, hogy a kabátjuk vastag és meleg legyen, hogy ne fázzanak.

Nem árt, ha méretválasztásnál szem előtt tartod, hogy esetleg szükség lehet egy-két pulóverre is a kabát alá, ha igazán hidegre fordul az idő – úgy válassz méretet, hogy ez még beleférjen, de a kabát ne legyen óriási!

A hóban való játék esetében jól jön, ha a gyerek télikabát vízhatlan, illetve a vízlepergető külső réteggel rendelkezik, hogy még a legnagyobb hógolyócsaták során se ázzon át, és a legnagyobb hóesésben is megfelelő védelmet tudjon nyújtani.

Gyerek dzsekik – kényelem és komfort a mozgásban a gyermeked számára

Az aktívan töltött idő arra is figyelmeztet, hogy figyeljünk a gyerkőc kényelmére. A mozgásszabadság szempontjából érdemes újragondolni a kabát vastagságát, mert nagyon jó melegek lehetnek ugyan a vastag kabátok, mozogni nem biztos, hogy könnyű bennük.

A vastagság helyett inkább az anyagválasztást helyezd előtérbe: warmkeeper, polár, wellsoft anyagokat érdemes választani, amelyek jól melegítenek, olyan külső réteggel, amik a meleget bent tartják, és amiken a szél nem tud átfújni.

Ifjúsági télikabát – jó alternatíva síeléshez és téli túrákhoz

A hógolyócsaták mellett a téli sportokat is számításba kell venni a gyerekek esetében is, ezért célszerű olyan kabátot választani, ami síeléshez, téli túrázáshoz vagy akár szánkózáshoz is megfelelő. Itt is fontos szempont, hogy ne korlátozza a gyereket a mozgásban a dzseki, azonban a nedvességet taszítsa, és persze legyen elég meleg, hiszen a téli sportok során több órát tölt az ember a szabadban.

A fiúknak, illetve lányoknak szánt télikabátok legfeljebb színben szoktak különbözni, ezt leszámítva teljesen ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, a dizájn pedig mindenkinek a saját ízlésére van bízva. Válaszd ki a legmegfelelőbbet, hogy gyermeked korlátok nélkül mozoghasson odakint télen is!

Gyerek télikabátok – a leggyakoribb kérdések

Milyen gyerek dzsekit válassz?

Röviden: meleg, de nem túl vastag, illetve vízálló. Ezt kell tudnia egy gyerek dzsekinek ahhoz, hogy a viselője kényelmesen tudjon benne játszani.

Hogyan válaszd ki a gyerek dzseki méretét?

A gyerekeknél a méret azért is nehéz kérdés, mert folyamatosan növésben vannak. A túl nagyméretű kabát ugyanakkor kényelmetlen és nehezebb benne mozogni. A szükségesnél egy számmal nagyobb kabát még nem fog túl nagynak tűnni a gyereken, és a mozgásban sem fogja zavarni. Ellenben ennyi elég szokott lenni ahhoz, hogy ne nője ki a tél végéig. 

Melyik gyerek téli dzseki lesz megfelelő?

Egy látszólag vékonyabb, de megfelelő anyagokból összeállított gyerek télikabát sokkal melegebb lehet, mint az, amiben alig bír a gyerek megmozdulni – nem mellesleg pedig kényelmesebb is. Keress ilyen dzsekiket télre a gyerkőcnek!