Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi lifestyle felsők

(Termékek száma: 1882)

Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Sportágak
Ruházat anyaga
Funkció
Illeszkedés
Kapucni
Hosszúság
Kar
Mintázat
Sportcipők
Lehetőség
Szezon
Ár
z 40

A férfi pulóverek palettája sokszínűségről, sokoldalúságról tesz tanúbizonyságot. Kapucnis és csuklya nélküli, cipzáros vagy azt mellőző modellek egyaránt beszerezhetőek, s egyformán kedveltek. Árnyalatok tekintetében sem az egyhangúság a jellemző: még télen is teret-helyet kaphatnak azok a pasztell árnyalatok, amik a hétköznapok szürkeségét egyetlen pulóver villanással képesek messzire száműzni.

Férfi pulóverek – minden férfi ruhatárában kötelező

A férfi pulóverek egyszerűen nélkülözhetetlenek. Nincs olyan ruhadarab, amivel helyettesíthetőek. S szerencsére nem is kell ilyesfajta cselezésen gondolkodni, mert bőven akadnak vonzó alternatívák.

Férfi kapucnis pulóverek – tökéletes ötlet a hűvösebb őszi napokra pulóver vagy kabát alternatívájaként

A férfi kapucnis pulóver önmagában és kiegészítő öltözetként is jó szolgálatot tehet. Könnyű aláöltözni, ugyanakkor kabátként is megállja a helyét. Ha a szél túlságosan hidegen süvít, akkor a csuklya egy pillanat alatt meleget adó védelemmé válhat. Miközben a fazon esése, megjelenése roppantul férfias, s épp ezért méltán közkedvelt.

A férfi pulóverek kapucni nélkül is szemrevaló választások természetesen, viszont másképpen funkcionálnak a csuklyás alternatívákhoz képest. Kabátként például nem ideálisak, lévén sem a nyakat, sem a fejet nem védi semmi, de nyilván föléjük bátran húzható egy cipzáros modell vagy egy széldzseki.

Férfi sportblúzok – kreatív megjelenés aktív férfinak

A férfi blúzok nem mindennapi megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Általuk a sportos kisugárzás borítékolható, ahogy a laza lezserség is. Mindez szemeket gyönyörködtető módon.

A férfi sportblúzok jól bírják a gyűrődést (szó szerint is), így aztán eredményesen hordhatóak a legzűrösebb hétköznapi kavalkádokban.

Divatos férfi pulóverek – praktikus választás mindenki számára

A férfi pulóverek cipzárral pont ugyanannyira trendiek, mint a férfi gyapjúpulóverek. Tehát kizárólag ízlés függvénye, hogy kinek-melyik variációra esik a választása. Az megkérdőjelezhetetlen, hogy a divatos férfi pulóverek a hölgyek szerint is jól teljesítenek!

Férfi pulóverek – gyakran ismételt kérdések

 

Mivel mutat jól a férfi pulóver?

Többen küzdenek azzal a dilemmával, hogy egyrészt mi alapján ildomos kiválasztani a megfelelő pulóvert, másrészt mivel hordható a legnagyobb harmóniában?

A vásárlás folyamatában ugyan az aktuális divat diktálta jegyek is figyelemre, megfontolásra méltóak, ám az egyéni ízlés mindig, mindennél fontosabb. Vagyis a döntés pillanatában kifizetődő taktika a szív hangjára hallgatni, ezáltal elkerülhetőek a csalódások, amik amúgy úgyis újabb beszerzéshez vezetnének.

Melyik modellt válasszam?

Az, hogy melyik pulóver verzió az ideálisabb, abszolút helyzetfüggő. Van, amikor a kapucnis modellek kényelmetlenek, mert mondjuk kabát alá nehéz betűrni a csuklyát, kint lógatva meg nem az igazi az összkép. De ha mondjuk a pulcsi önmagában alkotja az őszi, téli szett részét, akkor a csuklyás alternatíva is tökéletes. A cipzár kérdése épp ugyanígy egyénfüggő, van, akit idegesít a lehetőség, megint más egyfajta felső öltözetként tekint a pulóverre, ami alá könnyen felvehető egy póló például.

Hogyan válasszunk pulóvert, hogy jó legyen az összhatás?

A választott darab illeszkedjen stílusában a többi viselt ruhaneműnkhöz és színben is harmonizáljon. Ez segít a jó összkép kialakításában és esztétikus megjelenést biztosít.

Hogyan válasszak pulóvert?

Nem elég a sikerhez, ha a pulcsi stílusjegyei stimmelnek, és szemre valóak. A praktikusság is érdemleges tényező, s ezeken túl a megfelelő méret kiválasztásáról sem szerencsés megfeledkezni, mert a kelleténél nagyobb variánsok ugyanúgy nem optimálisak, mint a túlságosan szűk modellek.