Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi sport felsők

(Termékek száma: 2120)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Sportágak
Ruházat anyaga
Funkció
Illeszkedés
Kapucni
Hosszúság
Kar
Mintázat
Sportcipők
Lehetőség
Szezon
z 45

Férfi sportpulóver – tökéletes választás az edzéshez

Egy férfi életének egyik sarkalatos része a rendszeres mozgás, sportolás. Hogy a mindennapi mókuskerékből, stresszből kiszakadva valaki minőségi „énidőhöz” jusson, kiváló lehetőség lehet a rendszeres edzés. Ámde az edzéshez is megfelelő, praktikus ruhadarabokra van szükség. A férfi sportpulóverek tökéletesek edzéshez, mert nem akadályoznak a mozgásban, ugyanakkor melegítenek, miközben szabaddá teszik az utat a párolgásnak. Ezért amikor hűvös időben, vagy épp télen kívánunk a szabadban edzeni, lehetőleg egy kifejezetten sportoláshoz is alkalmas pulcsit válasszunk. A női és a férfi sportpulóver ugyanis speciális anyagösszetételű. A kifejezetten izzadós edzésekhez, például egy kiadós futáshoz nem megfelelő a pamut. Egyrészt csak felszívja az izzadságot, de nem vezeti el azt. Másrészt nem szárad meg elég hamar. Viszont a sportoláshoz kifejlesztett darabok szellőznek, könnyedén megszáradnak és elvezetik a felesleges testhőt is. Az Asics pulóver modelljei pontosan ilyenek. Ezért amikor kifejezetten sporthoz választunk melegebb felsőt, mindig tartsuk szem előtt, hogy az ilyen pulcsik általában poliészter és elasztán szálkeverésűek legyenek.

Férfi pulóver – praktikusság és kényelem minden nap

A férfiruhatárak hagyományos, mindennapi darabja a klasszikus férfi pulóver. Biztonságot és kényelmet biztosít jelenlétével, hiszen sokszor akkor is felkapja a gazdája induláskor a csomagjával, amikor igazán nem is indokolt az időjárás miatt a viselése. Funkcióját nézve a felsőtest és a karok melegítésére szolgál, felső rétegként, ing, póló vagy blúz felett. Viselésének alapkövetelménye, hogy kényelmes legyen. Hagyományosan bebújós viseleti darab, de manapság már bőven elterjedtek a cipzáras, gombos, patentos, kapucnis változatok. Illetve az eredeti gyapjú alapanyag mellett népszerűek a pamut és egyéb kevert anyagösszetételből készített darabok. A megfelelő férfi pulóver kiválasztása nagyban függ attól, hogy milyen öltözékhez és alkalomra szeretnénk azt viselni. Ha elegáns vagy félelegáns megjelenés a cél, akkor egy vékonyabb kötött vagy szövött klasszikus, esetleg slim darab lesz a megfelelő. Ebben az esetben a sportos belebújós pulóvereket inkább mellőzzük. Viszont lazább viselethez, vagy kiránduláshoz már bátran nyúlhatunk a különféle lezserebb fazonokhoz.

Férfi blúz – remek öltözet a városba divatos és aktív férfiak számára

A férfi blúz kedvelt felsőruházati darab a mindennapos öltözködés tekintetében. Szabását, anyagát tekintve nem kötik szabályok a megjelenését, ellentétben a férfi inggel, amely készítésénél ma is bizonyos előírások irányadóak. A férfi blúz kinézete és anyagminősége széles skálán mozoghat. Manapság előszeretettel nevezik „felsőnek” is. A mindennapos városi férfiviselet darabjaként kényelmessége és praktikussága mellett a divat kihívásainak is meg kell, hogy feleljen. Lehet belebújós, V-alakú vagy kerek nyakkivágású, hosszú vagy rövid ujjú, egyszínű vagy mintás. Készülhet természetes alapanyagból vagy műszálas textíliából egyaránt. Igazi társ lehet a szabadidő eltöltésében ugyanúgy, mint a munkahelyen. Változatos fazonban és formákban találhatunk férfi felsőket a márkák kínálataiban. Az egészen elegáns zakók aláöltözetétől kezdve a rövidnadrághoz is hordható akár kapucnis felsőkig.

Férfi pulóver – gyakran ismételt kérdések

Milyen férfi pulóvert válasszunk?

Alkalomhoz illőt. Sporthoz mindenképp egy technikai sportpulóvert érdemes. Kiránduláshoz már egy sportos pamutpulcsi is tökéletes. Ugyanakkor elegánsabb viselethez maradjunk a klasszikus kötött vagy szövött daraboknál.

Férfi blúz – kapucnival vagy anélkül?

Stílustól függően léteznek kapucnis férfi felsők is. Ezek leginkább egy vékony pulóvernek felelnek meg. Tavaszi és átmeneti pulóverként hordhatóak. A klasszikus férfi blúzok azonban már zakó alá, egy elegánsabb megjelenéshez is felvehetőek.