Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 14 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra
Rendezd
Méret
Ár
Márka
Szín
Kiszerelés
Termék cimkéje
Termékek: 261

Férfi hitelkártyatok – lopás elleni biztonság

A fontos iratokat és kártyákat érdemes olyan tokban tárolni, amelyet nem tudnak csak úgy ellopni. Ez szinte minden olyan nő és férfi számára fontos, akik gyakran járnak sok ember között, hiszen a tolvajok főleg a tömegben dolgoznak. Ha keresünk ilyen biztonságos tokot, akkor a Secrid férfi hitelkártyatok lehet a megfelelő választás. A Secrid tokja pontosan úgy készült, hogy ne lehessen csak úgy ellopni belőle a kártyákat, de a kártyákról sem a pénzt. A modern világ egyik egyre elterjedtebb bűncselekménye az olyan lopás, amit valamilyen kártyaleolvasó készülékkel követnek el. Az ilyen tetteket egyszerűen a tömegben végigsétálva is végrehajthatják, aminek következményeként a mi kártyánkról is vehetnek le pénzt. A Secrid kártyatartója azonban olyan védelemmel rendelkezik, ami megakadályozza az ilyen lopásokat és a jogosulatlan kártya leolvasást. Ezért aki gyakran jár tömegben és fontos számára a kártyája biztonsága, érdemes beszereznie egy ilyen kártyatartót. Természetesen másféle kártyatartók is léteznek például fizikai lopás ellen. Az ilyen kártyatartók rákapcsolhatóak a pénztárcánkra, vagy épp az övünkre és olyan zármegoldással rendelkeznek, amit nem lehet csak olyan egyszerűen kinyitni. Néhány modelljük pénztartó résszel rendelkezik, vagy része egy férfi névjegykártya tok is.

Férfi szemüvegtok – törésvédelem

A férfi tokok másik fontos típusa lehet a törésbiztos szemüvegtok. Ez főleg azon uraknak lehet szükséges, akik szemüvegesek. A legismertebb márkák számtalanféle törésbiztos tokot dobtak piacra, és ezekből a tokokból nem is árt a minőség. A szemüvegtok ugyanis nagyon jó minőségben kell, hogy készüljön, azért, hogy megfelelően védhessen. Sok helyen kapni olcsó, márka nélküli szemüvegtokokat, viszont ezekben nem lesz megfelelő védett a szemüveg. Ha leejtjük, akkor még a tokjában is könnyen megsérülhetnek. A minőségibb férfi szemüvegtokok viszont direkt úgy kerültek kialakításra, hogy megtartsák a szemüveget a tokon belül is. Így az nem fog a tok belsejében mozogni, és emiatt nem is karcolódhat majd meg. Mivel a szemüveg a szemüvegesek számára elengedhetetlen kiegészítő, ezért nem érdemes spórolni a szemüvegtok árán. A sérült szemüveg nem csak nagyon bosszantó lehet, de sok tízezerbe kerülhet a megjavításuk, ezért érdemes körültekintően vásárolni hozzá tokot.

Férfi óratok – vigyázzon a kiegészítőire

Igaz, hogy a legtöbb értékes órát eleve tokkal adják, viszont néha megesik, hogy azt érdemes lecserélni. Például ha egységes tokokat szeretnénk, vagy túl kényesnek tartjuk az órával kapott tokot. Tokból ugyanis nem csak otthoni, de például utazásra használt modellek is léteznek. A szemüvegtokhoz hasonlóan ezért a férfi óratok sem elhanyagolható, hiszen sokszor a legértékesebb óráinkat fogják védeni. Ezekből többféle márka készít különféle típusokat. Ahogyan a férfi irattartó, vagy a férfi kulcstartó esetében is, úgy az óratoknál is jellemzően kaphatóak valódi minőségi bőrből, vagy bőr kiegészítőkkel kombinált modellek. Ezek között pedig akadnak kifejezetten ütésállóak, ami egyáltalán nem hátrány akkor, ha utaznánk és magunkkal vinnénk az értékes óránkat is.

Férfi tokok – gyakran ismételt kérdések

Hogyan tisztítsuk meg az átlátszó tokot?

Ha a tok műanyag és átlátszó, akkor a legjobb, ha meleg szappanos vízbe áztatjuk, finoman megtöröljük és megszárítjuk. Ha viszont valamilyen más anyag is található rajta, akkor a mellékelt leírást is alaposan elolvassuk a tok tisztítására vonatkozóan.

Melyik telefontokot válasszam?

Telefontokból szinte mindig az ütésálló megoldás lesz a legjobb választás. Sokan vásárolják a szimpla szilikon tokokat, aminek nincs fedele, viszont ez csak akkor működik, ha megfelelő törésálló üvegfóliát is teszünk a tokra.