Csipkés felsők

Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Termék típusa
Ruházat anyaga
Rögzítés
Termékek: 101
Verziószám megjelenítése

Csipkés blúzok – tökéletes stílus a forró napokra

A csipkés ruhákat mindig kedvelték a hölgyek. Már több száz évvel ezelőtt is az egyik legdrágább és legelőkelőbb ruhaanyagnak számított. Amelyik hölgy csipkét viselt, az szinte biztos, hogy adott magára. A csipke ugyanis korábban mindig kézzel készült. A finom cérnaszálakat gondos kezek fonták és rakták a megfelelő mintába, ennek pedig igencsak borsos ára volt már a csipke korszakának kezdetén is. Manapság a helyzet mit sem változott. A valódi csipke szinte aranyárban mozog, a sokkal gyorsabban elkészülő, azonban minőségében egyáltalán nem rosszabb prémium szintetikus csipke pedig szintén nem a legolcsóbb ruhaanyagok közé tartozik. Ám ha egy rendkívül nőies és előkelő ruhadarabot szeretnénk, akkor mindenképp szerezzünk be legalább egy csipke felsőt. A csipkés blúzok kreatívan viselhetőek, ráadásul az idei szezonban remekül kombinálhatóak többféle sláger ruhadarabbal. Az elegáns női blúzok csipkével kiválóan mutatnak a szezon népszerű áttetsző anyagaival, de a szintén sláger bő kiegészítőkkel is remekül kijönnek. Ráadásul a csipke nem csak arra jó, hogy bájos és előkelő eleganciát csempésszen a ruhatárunkba, hanem arra is, hogy a legnagyobb kánikula idején kiváló szellőzést biztosíthasson nekünk.

A csipkeblúz segít gyönyörűen kinézni

Sokféle stílusos márka dobott idén piacra különféle stílusú csipkeblúzt. Ezek között bőven akadnak olyan fazonok, amelyeket akár még az idősebb korosztály is szívesen viselne. Ugyanakkor a kifejezetten csinos és vagány modellekből sincs hány. A Gina Tricot, a Babylon vagy Pinko igazán különleges csipke kollekciót dobott piacra, ahol az idei szezon áttetsző anyagokkal operáló trendjét kombinálta a finom, minőségi csipkével. Ezek között akadnak meglehetősen extrém darabok is, ez tény. Viszont akkor sem kell aggódni, ha kicsit azért visszafogottabb blúzt keresnénk. Milyen színt érdemes választanunk? Egy fekete blúz csipkével még a farmerhez is tökéletesen passzol. Univerzálisan viselhető elegáns és félelegáns megjelenéshez, ugyanakkor a fehér blúz csipkével akár egy ünnepi viselethez is felvehető.

Tekintsd meg a legjobb elegáns, csipkés női blúzokat a MODIVO kínálatában

Akármilyen csipkés felső fazont is választunk, egy dolgot mindenképp fogadjunk meg: mindig minőségi márkától vásároljunk csipke felsőt. A csipkék között ugyanis óriási lehet a minőségi különbség. Az olcsó márkák általában a legolcsóbb szintetikus csipkét alkalmazzák, amit maximum néhány hordás erejéig tudunk úgy viselni, hogy a csipkeháló ne lyukadjon ki, ne lógjon belőle semmilyen cérna, illetve ne foszoljon ki varrás mentén. Azonban a minőségi, prémium szintetikus csipkéknek igencsak magas az ára is, a valódiról pedig ne is beszéljünk. Ezek a csipkék azonban hosszú ideig tökéletesek maradnak és már ránézésre is adják azt a prémium érzetet, amit egy elegáns ruhadarabnál elvárunk. A minőségi blúzok csipkével készült modelljeit a legnépszerűbb márkáktól olyan helyeken találhatjuk meg, mint a MODIVO, ahol sok száz márka csipke felsői közül választhatunk, gyakran rendkívüli akciókban.

Csipkés blúzok – gyakran ismételt kérdések

Mit viseljünk csipkeblúzhoz?

A csipke blúz sokféle módon viselhető. Remekül mutat a nőies szettekhez, ugyanakkor az üzleties megjelenést is csodálatosan feldobja. Egy kosztümhöz vagy nadrághoz felvéve előkelő és egyben nagyon trendi hatást érhetünk el.

Milyen ékszerek állnak a legjobban a csipkeblúzhoz?

A csipkéhez ezüst vagy arany, illetve gyöngy ékszerek illenek a legjobban. Ez a három anyag az, ami általában kifogástalanul mutat a csipkéhez. Azonban textil ékszereket is választhatunk. A selyemszalaggal kombinált medál például különleges választás lehet a csipkéhez.