Bélelt női téli cipők

Termékek: 1 439
Verziószám megjelenítése

Női téli csizma – ne mondj le az eleganciáról, még télen sem

Télen azt gondolnák sokan, hogy kissé nehézkesebb stílusosan, na meg nőiesen felöltözni, pláne amikor beköszöntenek a nagy fagyok. Pedig ez nem igaz, hiszen egy stílusos női bélelt csizma nem csak dögös lehet, de igazán elegáns is. Ezért mindenképp érdemes már jól előre megtervezni, ha idén a fejünkbe vettük, hogy igazán nőies öltözködésünk lesz a télre. Női téli bélelt csizma esetében is persze többfélét különböztetünk meg. Létezik hosszúszárú és bokacsizma is a téli csizmák világából. Ezen kívül a sarok magassága is sokféle lehet. A platform magassarkútól egészen a törpe sarokig, vagy épp a lapos talpú csizmákig. Bármelyiket is válasszuk érdemes pár fontos tényezőt figyelembe venni, amelyet sok hölgy nem vesz elég komolyan. Amikor csizmát választunk télre, mindenképp gondolnunk kell arra, hogy télen az utak csúszhatnak. Sajnos sok téli csizma csúszik, ezért a választás előtt vizsgáljuk meg a talpát. Ha eléggé bordázott, akkor jó lehet a keményebb fagyos időkre. Ugyanúgy a talp vastagsága is számít. A túl vékony talpú csizmákat kerüljük télen. Hiába béleltek azok is, át fog fagyni a lábunk a talprészről ezért mindenképp vastag talpú vagy platform modelleket válasszunk. Lényeges a téli csizmánk anyaga is. A velúr például nem a legjobb választás, és azokat is kerüljük, amelyeket textilből készítettek el. A legjobb, ha egy jól összerakott bőr csizmát keresünk télire, amely nem fog beázni akkor sem, ha nagy lesz a hó.

Vásárolj bélelt cipőt most!

Aki nincs oda a csizmákért az bélelt cipő modelleket is választhat. Ebbe a kategóriába általában a különféle bakancsok, chelsea cipők és a téliesített sneakerek is beletartoznak. Kényelmesek és elegánsak is lehetnek egyszerre. Sőt sok köztük kifejezetten stílusos lehet a télre. A bélelt cipők értelemszerűen nem védik a lábszárakat a hidegtől, ezért érdemes vastag zoknival hordani őket. Egyes modelljei platformosak, vagyis vastag talpúak és jól állnak egy téli ruha szetthez is. Vagyis aki nem híve a csizmáknak az is megtalálja a bélelt cipők között a kifejezetten nőies darabokat. Sokan szeretik a sportos stílust. Nekik ajánlott a női sportcipő bélelt verziója. Az ilyen női téli bélelt cipő sporthoz is kiváló választás, hiszen sok típusa egyszerre meleg mégis engedi levegőzni a lábakat. Ez pedig edzésnél eléggé fontos lehet.

Csekkold a gumicsizmát – bélelteket a MODIVO áruházban találsz

A téli lábbelik harmadik nagy csoportját a manapság oly divatos női gumicsizmák teszik ki. Egy minőségi gumicsizma bélelt verzióban valóban egészen stílusos lehet a legnagyobb telekre is. Egyrészt vízhatlan, másrészt meleg, harmadrészt biztos, hogy nem fogunk benne elcsúszni. Manapság ráadásul már olyan gumicsizmákat kapni, amelyek megszólalásig hasonlítanak egy valódi bőr cipőre. Akár egy elegáns chelsea bakancsra, vagy egy stílusos hosszúszárú csizmára. Sőt magassarkú verziók is léteznek belőlük már, ezért egészen jól hordható mindenféle nőies, vagy félelegáns megjelenéshez is.

Női téli bélelt csizma – gyakran ismételt kérdések

Melyik női téli bélelt csizmát válasszam?

Egyértelműen azt, amely a leggyakrabban viselt stílusunkhoz tartozik. Női csizmát ugyanis általában mindennapi viseletre vásárolunk. Ezért a hétköznapi öltözetünkhöz kell választani színt és formát is.

Csúszós téli csizma – mit tegyünk, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

Ha nagyon csúszik a cipő talpa két lehetőségünk van. Az egyik, hogy megdörzsöljük csiszolópapírral, ezzel a sima talpnak némi érdességet adva. Viszont ez csak ideiglenes megoldás, a legjobb, ha suszterhez visszük és rárakatunk egy csúszásmentes, vékony talpréteget.