Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
AMERICANOS. FOR EVERY BODY Shop the look
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo

Ez az Americanos. Mindenkinek és mindennek. Válassz a klasszikus farmerek, puha pulóverek, tökéletesen szabott ingek vagy időtálló tornacipők közül... Minden ruhánkat a részletekre odafigyelve terveztük meg. Olyan anyagokat használva, amelyek lehetővé teszik, hogy sok közös pillanatotok legyen. Azt az alapgondolatot követve, hogy minden test gyönyörű.
FOR EVERY BODY
Nem hiszünk a tökéletességben. Az őszinteséget választjuk. Keresünk, fejlődünk, változunk... Pontosan úgy, mint te. Nem erőltetünk semmit, de szívesen teszünk javaslatot. Nem ragasztunk címkéket oda, ahol nincs rájuk szükség. A kényelmet és a tartósságot szem előtt tartva tervezzük ruháinkat. Ruháink jót tesznek a testnek - mérettől és nemtől függetlenül.
FOR EVERY YOU
Az időtlen klasszikusokat kedveled, vagy követed a trendeket? A kényelem vagy a stílus letisztultsága vezérel? Farmer vagy ruha? Válaszodtól függetlenül, nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van, sőt még annál is többet. És még ha egy pillanat alatt meg is gondolnád magad, segítünk összeállítani egy olyan ruhatárat, ami minden hangulatodhoz sokoldalúan variálható megjelenésekkel van tele. PS Hagyd békén azt a frufrut, jól nézel ki!
FOR THE PLANET
Miközben magunkkal törődünk, nem feledkezünk meg arról, ami körülöttünk van. Tervezéseink során igyekszünk olyan anyagokat használni, amelyek nemcsak a testnek, hanem a környezetnek is jót tesznek. Ezért találsz GOTS tanúsítvánnyal rendelkező bio pamutból, hulladék fapépből készült Lyocellből és újrahasznosított poliészterből készült keverékeket, amelyek jelentősen meghosszabbítják a mindennapi ruháid élettartamát.