A„20% kedvezmény min. 42 000 Ft költése esetén” VÁSÁRLÁSI AKCIÓ FELTÉTELEI
továbbiakban: „Az Akció feltételei”)

 

I. Bevezető rendelkezések


1. Az Akció feltételei határozzák meg az akció működési elveit, feltételeit, az akcióval kapcsolatos reklamáció menetét, az akció igénybevételét, illetve az akcióban részt vevő személyek jogosultságait, illetve a Szervező kötelességeit.
2. Az akció szervezője a Zielona Góra központú eobuwie.pl S.A. ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, melynek működését az Országos Bírósági Nyilvántartás által vezetett kerületi bíróságának VIII. kerületi Kereskedelmi Országos Bírósági Nyilvántartása engedélyezett, nyilvántartási szám (KRS): 0000541722, adószám (NIP): 9291353356, országos kereskedelmi nyilvántartási szám (REGON): 970569861, alaptőke: 2,000,000.00 zł (továbbiakban "Szervező").
3. Az Akció a www.modivo.hu webáruház közvetítésével valósul meg. Az Akcióban azok a Vásárlók vehetnek részt, akik teljesítik az Akció feltételeit (továbbiakban az Akció résztvevői, vagy Résztvevők).

II. Az Akció felhasználási feltételeinek tárgya

1. Az Akció tárgya a kedvezményes vásárlás lehetősége a Vásárló által. Az Akció résztvevői által az Akció feltételei alapján meghatározott módon az Akció megjelölt határidején belül a résztvevők a https://www.modivo.hu/20szabalyzat honlapon szereplő árakhoz az akcióban meghirdetett kedvezményt használhatnak fel. (A továbbiakban: Akció tárgya)

2. Az Akció 2020.10.19. 00:01-tól 2020.10.22. 23:59-ig tart (a továbbiakban az „Akció időtartama”).

3. Az Akcióban való részvétel önkéntes és ingyenes (vagyis a Termékek megvétele az Akció keretein belül a Résztvevők számára nem jár semmilyen többletköltséggel, mint az adott termék megvásárlásának és kiszállításának költsége).

4. Egyes termékek ki lehetnek zárva az akcióból.

5. Az Akcióban való részvételhez az Akció időtartamán belül szükséges:
a) elolvasni és elfogadni az Akció felhasználásának feltételeit;
b) termék vagy termékek az online áruházban történő vásárlása esetén, min. 42 000 Ft értékben meghirdetett kedvezményre.

6. Az akció részeként a Résztvevő által megvásárolt Termék, vagy Termékek normál ára az Akció tárgya szerint meghatározott arányban csökken, tehát
a) 20% kedvezmény a termék eredeti árából a https://www.modivo.hu/20szabalyzat aloldalon található termékek esetében.

7. Az Akció nem vonható össze más kedvezményekkel, leárazásokkal, árengedményekkel, kiárusításokkal vagy akciókkal, melyek a webáruházban találhatók, kivéve, ha az adott akciónál, kedvezménynél, leárazásnál stb. nincs feltüntetve.

8. A kedvezmény csak akkor érvényes, ha 42 000 Ft értékben vásárol terméket vagy termékeket.

9. Több, az akcióban részt vevő Termék egyidejű megvásárlása esetén, a kedvezmény az Akcióban résztvevő Termékek teljes árából kerül levonásra, az Akcióban részt vevő Termékek márkái szerint.
10. Az Akció tárgya nem fizethető készpénzben és nem lehet átváltani másféle fizetési lehetőségekre, valamint nem lehet átruházni.
11. Amennyiben az Akció Résztvevője visszaküldi a terméket, akkor a különböző szabályok értelmében, az Akció során vásárolt összes termékre az Akció Résztvevőjének visszafizetésre kerül a teljes elköltött összeg. Abban az esetben, ha az Akció Résztvevője az Akció során vásárolt Termékek csak egy részét küldi vissza, akkor az alábbi szabályok szerint kerül visszafizetésre az összeg:
a) a visszaküldött termékek átvételét követően az Akció Résztvevője megtartja azokat a Termékeket, amelyek teljes összege kevesebb, mint 42 000 Ft, elveszíti a kedvezményhez való jogát, és a Szervező ennek megfelelően csökkenti a visszautalt összeget,
b) a visszaküldött termékek átvételét követően az Akció Résztvevője megtartja azokat a Termékeket, amelyek teljes összege legalább 42 000 Ft, megtartja a kedvezményhez való jogát, figyelembevéve a visszaküldött Termékek mennyiségét.

 

III. Reklamációk, panaszok


1. Minden az Akcióval kapcsolatos reklamációt és panaszt a Résztvevők az info@modivo.hu -n tudnak bejelenteni.
2. A reklamáció bejelentésénél arra kérjük a Résztvevőket, hogy adják meg a nevüket, elérhetőségüket (pl. email, vagy telefon), valamint a reklamáció, illetve panasz leírását.
3. A reklamáció bejelentésétől számított 30 napon belül a Szervező köteles megválaszolni azt.
4. A reklamációkat a Szervező vizsgálja ki az itt jelenlévő Akció feltételei alapján.

IV. Záró rendelkezések

1. Az itt jelenlévő szabályzat a következő URL-en érhető el: https://www.modivo.hu/20szabalyzat.
2. Ha csak a kontextus egyértelműen nem jelez semmit, az Akció feltételeiben használt nagybetűk a webáruház szabályzatában megadott jelentéssel rendelkeznek, amely a következő címen érhető el: https://modivo.hu/szabalyzat.
3. A szervező fenntartja a jogot az Akció Feltételeinek megváltoztatására olyan jelentős ok(ok) miatt, mint (zárt katalógus):
a) az Akció feltételeit, szabályait és szervezését szabályozó jogi rendelkezések megváltozása, amelyek befolyásolják a Szervező és az Akció résztvevőinek kölcsönös jogait és kötelezettségeit;
b) az Akció lefolytatásának módjában technikai vagy technológiai okokból bekövetkező változások
c) a szolgáltatásnyújtás módjában kizárólag technikai vagy technológiai okok miatt bekövetkező változások
d) az Akció szabályzat hatálya alá tartozó szolgáltatások körének vagy szolgáltatásának megváltozása, az Eladó által az Akció szabályzat hatálya alá tartozó meglévő funkciókon vagy új, módosított vagy visszavont szolgáltatásokon keresztül.
Az Akció feltételeinek megváltozása esetén a Szervező az Akció feltételeinek egységes szövegét a https://www.modivo.hu/20szabalyzat címen közzéteszi.
Az Akció Feltételeinek megváltozása abban a pillanatban válik érvényessé, amikor azokat egyértelműen meghatározták és a fenti címen elhelyezték.


Zielona Góra, 2020.10.15.